Noutati


Premiere "Studenti Informaticieni de Exceptie"

13/04/2016 07:33:24

Cei mai buni studenti ai specializarii Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte au fost premiati joi, 7 aprilie 2016, in sala 116 în cadrul festivitatii de premiere „Studenti informaticieni de exceptie”.
Evenimentul a fost organizat de Departamentul de Informatica împreuna cu Asociatia Societatea pentru Tehnologii Computationale, premiile fiind oferite cu ajutorul financiar al companiilor de IT Caphyon, NetRom Software si SyncRo Soft, companii ce au fost prezente la festivitate.
Acordarea premiilor s-a facut in urma unui amplu proces de selectie cuantificându-se rezultatele deosebite din primul semestru al anului universitar 2015-2016, cele obtinute la  diverse concursuri studentesti dar si implicarea acestora in activitatile de promovare ale specializarii Informatica.
"În acest fel dorim sa încurajam studentii specializarii Informatica sa faca performanta, premiile oferite acestora fiind o recompensa a efortului depus pentru desavâsirea propriei cariere precum si promovarea acestei specializari" a declarat prof. univ. dr.  Ion Iancu, directorul Departamentului de Informatica, din cadrul Facultatii de Stiinte.

Dl. conf. univ. dr. Mirel Cosulschi, presedintele Asociatiei Societatea pentru Tehnologii Computationale, ne-a declarat ca "o dovada a calitatii pregatirii studentilor specializarii Informatica este interesul tot mai mare al companiilor de IT de a primi studenti în practica, majoritarea primind la absolvire oferte de angajare din partea acestora".